KÄVIJÄMÄÄRÄ

Käyntejä kotisivuilla:265585 kpl

Ohkola 18.2.07

Olimme sunnuntaina ensin porvoossa ja sitten suuntasimme poikien ja Sissin kanssa Ohkolaan. Siellä oli Muutteja perheineen osa oli jo harmiksi ehtinyt lähteä mutta onneksi jokunen oli vielä paikalla. Paikka oli hieno ja mahtavat kelkkaladut ja upea grillauspaikka aivan kuin lapin erämaastossa...:))

 

hpim1372.jpg
 Lapset löysi myös nopeasti tekemistä kun keskellä paikkaa oli mahdottoman korkea hiekkakasa . Siihen ne kiipes varmaan 30 kertaa ja vapaallla tyylillä alas. Onneksi säästyivät haavereilta mutta mitä enenmän kiels sitä hauskempaa se oli ...Pojat ovat poikia :)) No oli ainakin kotimatkalla pojat hiljaa autossa, kuului pientä tuhinaa.
 
 hpim1367.jpg
 
 
 
 
Pojat kukkulan kuninkaina 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sissille kokeiltiin käsiteltävyys-ja vetokoetta. Harri Lukkarinen sai valjaat päälle mutta Sissi meinas et hänen vetokiintiö on täys tältä päivältä ja vetonäyttö jäi saamatta. Minä kyllä ajoin vähän matkaa tytön kans et ei ihan opi jättää hommaa kesken. Hyvinhän se meni, pitää harjoitella aina kun saadaan vieraita kotiin pientä veto harjoitusta ilman et minä olen sähläämässä:)))

Sissi pääsi Tero Lehtisen kelkkaa vetämään,  Widon kanssa. Tero totesi n.4km. matkan menneen yllättävän hyvin Sissi oli pari kertaa pysähtynyt haistelemaan. Olin ylpeä tytöstä, se on aina mielellään työskennellyt. Täytyy odotella jos viel päästäis Teron Widon ja Windin kanssa kokeilemaan kuinka matka menisi 3 koiralla.

( Kiitos Terolle vielä kun Sissi pääsi harjoittelee Widon kanssa)

Alla koirat vasemmalla Wido ja oikealla Sissi Tero kyydis
hpim1370.jpg
hpim1369.jpg