KÄVIJÄMÄÄRÄ

Käyntejä kotisivuilla:279043 kpl

TALVINEN PÄIVÄ HELGAKSESSA 10.02.07 

hpim1331.jpg

Talvinen pakkas sää paukkui lauantainaamuna kun meillä viettettiin muutti päivät. Pakkasta oli aamulla - 25  ast. Päivällä auringon lämmittäessä oli -14ast. Onneksi ei tuullut. Kasvatteja saapui paikalle Lohjalta Tuisku ,Kotkasta Jalo ja Stella ,Tuusulasta Lumo + meidän omat koirat ja naapuri kylän Pakkasukonkennelistä Sera pentu saapui Marian kanssa (tuli sosialistumaan:)). Oli ensimmäistä kertaa erossa emosta ja oli tosi surkeana.  Haki meidän Leosta turvaa.     

        YLLÄ PUKEUTUMISESTA NÄKYY ET KYLMÄ OLI

 

  ALLA PAKKASUKSERA_JA_LEOON ANDROMEDA ELI SERA LEOSTA TURVAA HAKEMAS

SERA_LEON_SYLIS
 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAPSET_JA_TALVIP.

 

 

 

LAPSET LEO, ELINA, EMMI, MARI, LALLI JA TUISKU, STELLA

 

 

 

 

 TUISKU_TOISSA

Päivä kului reippaasti ulkoillessa ja kelkan vetoa kokeiltiin myös. Stellaa ei paljon kiinnostanut kun olisi halunut vapaana peuhata mutta veti kumminkin vähän. Tuiskullameni hienosti jonkun matkaa mutta takas tullessa hän meinasi pari kertaa et mennään oikasten ojan kautta tontille ..:)) Jalo poika veti sitten muidenkin edestä vauhdilla ja voimalla minä jouduin takas tullessa suoran keskivälis liukuu polvilleen et sain kelkan pysähtymään kun poika meni semmoista laukkaa muiden luo et en hallinnut enää kelkkaa ja en saannut nostettua jalkaa jarrulle. Pysähdyttiin kumminkin ja loppumatka meni       rauhallisemmin jalka jarrulla kokoajan. Sainhan maistaa kerrankin vauhdin hurmaa kieli keskellä suuta....:))  

  YLÄ KUVASSA TUISKU VETÄMÄSSÄ MENI IHAN HIENOSTI

 

hpim13362.jpg

 

 JALO SAAPUI PAIKALLE TUISKU

 JA STELLA MOIKKAAMASSA

 

 

                           

 

 Sissi veti myös Lallia ja minua vähän matkaa ja myös yksin minua jonkun matkaa. Se meni hienosti kun ollaan harjoiteltu jonkun verran.Muuten sissi ei päässytkään vapaaksi koska oli hurjalla tuulella sisaruksilleen. Luffe eihpim1282.jpg vetännyt kun jalka oli kipee mut vapaana meni hienosti pentujen kans. Kerran näytti Tuiskulle arvojärjestyksen, Tuisku tästä suivaantuneena kun Luffe oli tarhas pomotti Lumoa kerran jonka jälkeen joutui kiinni. Otamme taas kesällä viimeistään uuden tapaamisen. Jalon porukka lupautui tulla reen kans harjoittelemaan kun on vielä kelejä keväällä.

             

                        

Tuisku tempasi kerran naapurin ponien aitaukseen mutta onneksi jäi rajalle ja hain sen pois. Kaiken kaikkiaan oli mukava nähdä kasvatteja ja todeta luonteiden olevan kohdallaan ja ennenkaikkiaan omistajien olevan tyytyväisiä koiriinsa. Helsingistä oli Anu ystävämme tyttöjen kanssa kahvia keittelemässä  ja hpim1339.jpgkuvia ottamassa.
 

hpim1317.jpg

 Yllä Helgaksen Lumon satu /tuisku
 

 

 

 

 

 

 Sissi alla
LENKIN JÄLKEEN JA LÄHDÖS LENKILLE

hpim1307.jpg

                                                         
hpim1310.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 
Helgaksen Lumon Jalo alla 

hpim1354.jpg

hpim1355.jpg


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 STELLA,   HELGAKSEN LUOMON TÄHTI hpim1329.jpghpim1318.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


      HELGAKSEN LUMON LUMO ,    LUMO JA MAARIT            hpim1358.jpghpim1361.jpg